Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Lee Sin Jungle - Poradnik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, Stworzyłem Poradnik dla początkujących do Lee Sin'a :)
Zapraszam do przeczytania :) !

Q - Fala Dźwięku/Uderzenie Rezonansu

W - Osłona/Żelazna Wola

E - Naławnica/Okaleczenie

R/Ultimate - Smoczy Gniew

Spelle:

Smite      Flash
Skille maksuję się następująco: R>Q>E>W

Na początku najlepiej startować lee sin'em na golemach, czyli na południe od red'a. [Oczywiście zależy od jakiej strony masz bazę], potem od reda, żaba i blue, i tak cały czas. (oczywiście nie biorąc pod uwagę ganków)            

Combo Gank z krzaków - Trafienie Q w przeciwnika >Q>Trinket za enemy>W do trinketa>R
Oczywiście możemy w tym czasie użyć E, ale nie jest to konieczne gdy wykopiesz przeciwnika do swojego sojusznika. (ew. pod wieże)
Nigdy nie gankuj pierw używając Q. Poprawny gank wygląda tak : Trinket>W do trinketa>E>E>2 ciosy>Q>cios lub dwa>Q.

Jeżeli nie masz trinketa:
W do swojego sojusznika>Q do enemy>Q>E>E>ciosy.

BUILD:

Zaklęcie:Wojownik

Gruboskórność Steraka

Krwiożercza Hydra

Czarny Tasak

Anioł Stróż

Obuwie Merkurego

Trinket (na samym początku się go kupuje i do końca się go trzyma)

PS. Dziękuję forum za to, że nie mogę wkleić obrazków przedmiotów, skillów itp... serio, dziękuję bardzo. Ja też was kocham -_-

713582.gif         Liczba postów zebranych na koncie:
                                       25 50 75  100 125 150 175 200 250 500 1000 2000+

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Taki, troszke sredni jak na moje oko :) 

Popracuj nad troche lepszym bo ten sredniawy ;v

Milunia ! życiem Kubi Producentem

Opublikowano

Taki, troszke sredni jak na moje oko :)

Popracuj nad troche lepszym bo ten sredniawy ;v

Byłby lepszy, gdyby mógłbym dodać obrazki, ponieważ chciałem jeszcze dodać runy, specjalizacje i pododawałem te obrazki, a tu nagle widzę, że strona nie pozwala mi na dodanie... wkurzyłem się, bo to zajęło mi 1,5h. A chciałem dokończyć moją pracę.

­

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Ja tam preferuje na Lee Malmortiusa przeciwko AP. Daję Ci dmg + shield, który może Ci uratować du**.

OTP Yasuo <3

Opublikowano

Wystarczy wrzucić obrazki na imgur i dodać ich adres...

A tak poza tym poradnik słabo wykonany, niczego nowego nie dowiedziałem się o Lee Sinie. Nawet nowym w tej grze do niczego się to nie przyda.

Czasem to śmieszy, że taki poradnik ewidentnie zrobiony na -% dostanie 5%, a koleś, który sam napracował się nad jednym wielkim, to samo.

Opublikowano

Wystarczy wrzucić obrazki na imgur i dodać ich adres...

A tak poza tym poradnik słabo wykonany, niczego nowego nie dowiedziałem się o Lee Sinie. Nawet nowym w tej grze do niczego się to nie przyda.

Czasem to śmieszy, że taki poradnik ewidentnie zrobiony na -% dostanie 5%, a koleś, który sam napracował się nad jednym wielkim, to samo.

Kolego, nie napisałem tego na -5%, gdybym miał obrazki, o wiele to by lepiej wyglądało, wklejałem zdjęcia, ale nie mogłem, a akurat nie pomyślałem o imgurze, lel

­

[Jeżeli pomogłem daj +]

[nic na tym nie tracisz]

Opublikowano

Brak podanych alternatywnych przedmiotów... Przecież nigdy build nie wygląda tak samo, budujesz się sytuacyjnie.

Opublikowano

Poradnik praktycznie bezużyteczny. Nie dość, że jest on wykonany niechlujnie to zawarte w nim rzeczy to w większości bzdury. Siedziałeś nad tym 5 minut i informacje zaczerpnąłeś chociażby z mobafire? Nawet tam widywałem lepsze buildy. Jeśli masz już robić poradnik to zrób go dobrze, czy większa ilość informacji, czy mniejszą. Niech one będą konkretnie opisane, zgodne z prawdą oraz by były one najlepszymi z możliwych opcji.

"Człowiek człowiekowi człowiekiem, a kiwi kiwi kiwi" ~ Paulo Coelho

Opublikowano

­napisales ze R sie maksuje pierwsze a odpalam gre i nie moge ulepszyc pierwszego R

mam jakiegos buga?

Dobre prowo :D
Opublikowano

Wiele rzeczy jest tu błędnych. Mam ponad tysiąc gier "lisinem" i  wiem ,że raczej powinno się maxować W drugie. Ale to już jest własne usposobienie.
Po pracuj nad tym.­

Najpiękniejsze jest to czego nie widać ,lecz czuć. ~.

Opublikowano

Wiele rzeczy jest tu błędnych. Mam ponad tysiąc gier "lisinem" i  wiem ,że raczej powinno się maxować W drugie. Ale to już jest własne usposobienie.

Po pracuj nad tym.­

Ja tam raczej bym maxował E ze względu na to że lee sin opiera się na early game, a zmaxowane E zwiększa znacznie twój dmg dzięki czemu na luzie możesz invade'ować jungle przeciwnika. 

Nie gram zbytnio lee sinem ale na logikę tak mi się wydaję i to moje osobiste zdanie, nie twierdze że jest najlepsze.

Hello there.

Opublikowano

Po pracuj nad tym.­

Ja tam raczej bym maxował E ze względu na to że lee sin opiera się na early game, a zmaxowane E zwiększa znacznie twój dmg dzięki czemu na luzie możesz invade'ować jungle przeciwnika. 

Nie gram zbytnio lee sinem ale na logikę tak mi się wydaję i to moje osobiste zdanie, nie twierdze że jest najlepsze.

No właśnie ,nie grasz zbytnio lee sinem. Po oglądaj pro playerów ,prawie każdy z nich maxuje W ,a to dlatego ,że masz po 1. Większą mobilność. Po 2. Jak wlatujesz na ganka to zdarzy się ,że przeciwnik ucieknie a jak masz wymaxowane W to ,ward za niego W i już masz killa jak dobrze zagrasz. Ale tak jak mówiłem jak kto chce. Ja osobiście preferuje W.

~ Uczeń Gripex'a

­

Najpiękniejsze jest to czego nie widać ,lecz czuć. ~.

Opublikowano

Hydra na lee sina:O może w sezonie 5, bo teraz jest inna meta:)

build:

Zaklinanie: Wojownik

Płyta umarlaka

Paszcza Malmortius

Buty Swiftness/obuwie merkurego

Omen Randuina/anioł stróż

Youmuu za ghostblade

Opublikowano

Średni poradnik, mogłeś się bardziej postarać.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...